Jack Plooij schuift aan bij nieuwe aflevering F1 aan Tafel

Jack-Plooij

Maandag is podcast-dag bij Grand Prix Radio, want dan is er weer een nieuwe aflevering van de award winning én best beluisterde Formule 1-podcast van Nederland Formule 1 aan Tafel beschikbaar. Ook deze week ontvangt Mattie Valk spraakmakende gasten.

Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen ontvangt Mattie Valk weer leuke gasten. Zo schuift Jack Plooij, pitreporter bij Ziggo Sport aan. Plooij zal zich direct vanuit Abu Dhabi, waar hij de kersverse wereldkampioen van 2021 voor de microfoon had,  bij de rest van de gasten voegen. Want ook Rob van Someren is te gast. Behalve het draaien van plaatjes als DJ bij Radio 10, kan Van Someren flink gas geven. Zo zit hij regelmatig achter het stuur van snelle politie-Audi's. En natuurlijk is vaste waarde Frans Verschuur te gast. Verschuur is de meest succesvolle Nederlandse teambaas met meerdere internationale overwinningen.

32-friday-yasmarina.-700x467
Foto: Pirelli (Andy Hone / LAT Images)

Winnen!

Ook deze week maak je weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack in ‘Raad het Autogeluid’. Check de podcast ‘Formule 1 aan Tafel’, vanaf maandagavond 21.00 uur op GrandPrixRadio.nl en in onze app voor je smartphone.

Lees ook: Olav Mol: “Ontknoping waar je alleen maar van kan dromen”

Lees ook: Historische titelgevechten in laatste raceweekend

Lees ook: Kampioen Verstappen: “Wil rest van mijn leven bij Red Bull blijven!”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen