Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op de 24 uur van Portimao

door Tim Koenders
Jeroen-Bleekemolen

Jeroen Bleekemolen blikt speciaal voor Grand Prix Radio vooruit op de 24 uur van Portimao. De 24 uur van Portimao wordt dit weekend verreden op het Portugese circuit. Jeroen Bleekemolen verwacht dit weekend een goed resultaat.

“We gaan weer echt racen, wat heb ik hier lang op gewacht. Dit weekend de 24 uur van Portimao. Een mooie race die ik nog niet eerder heb gereden. Ik vind sowieso de 24 uur races altijd fantastisch en het is lekker om weer op het circuit te staan. Je ziet weer bekende mensen want we rijden vaker in deze klasse. We hebben namelijk de 24 uur van Dubai al gehad dus je kent iedereen en het is weer leuk om hier te zijn. Je merkt ook dat iedereen er weer aan toe is om aan de bak te gaan.”

“Ik rijdt met een Porsche cup auto, een auto waar ik vroeger veel mee in de Porsche supercup heb gereden. Tegenwoordig zijn ze wel sneller, iets meer downforce bijvoorbeeld. Ik denk dat we lekker voorin mee kunnen doen. De top 5 moet zeker lukken, al moet ik daarbij vertellen dat er ook niet zoveel deelnemers zijn door deze rare tijden.”

“Ik ben al 6 jaar niet meer op dit circuit geweest maar ik ken het nog wel. Het is een mooi circuit met veel hoogteverschillen. Ik heb hier nog nooit in het donker gereden en ik verwacht dat het ook heel donker zal zijn. Het circuit ligt een beetje in de bergen dus ik denk dat je toch wel even aan het zoeken bent hoe de baan loopt. Maar dat hoort bij 24 uur races.”

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden