Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op GP van de Verenigde Staten

door Frederique van Grinsven
Premium update
Alfa Romeo Austin start finish
Premium update

De Formule 1 strijkt weer neer in de Verenigde Staten van Amerika. Na eerder dit jaar de race in Miami en later nog dit seizoen Las Vegas, is het nu tijd voor de Grand Prix in Austin, op het Circuit of the Americas. Jeroen Bleekemolen blikt namens Grand Prix Radio vooruit op de Grand Prix van de Verenigde Staten. 

"Een circuit waar ik zelf vaak heb gereden heb," begint Bleekemolen. "Ik ken het heel goed en het is echt een heel mooi circuit. Wat gaan we daar beleven? ik denk nog steeds dat we een hele sterke Max Verstappen daar gaan zien. Al is het alleen om het feit dat hij daar in zijn debuutsseizoen in de Formule 1 met toen de Torro Rosso, nu AlphaTauri, een vierde plek pakte en echt een mega race reed. En ooit Kimi Räikkönen inhaalde binnendoor bocht bij 16-17, die hele snelle combinatie. Ja, toen kreeg hij wel een straf omdat hij net buiten de baan was, maar wat een prachtige actie was dat. Dus verwacht zeker een hele sterke Max Verstappen."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden