Jeroen Bleekemolen te gast in F1 aan Tafel

photo_2021-04-11_10-22-50

Vandaag staat er weer een boeiende F1 aan Tafel op het programma. In de podcast worden de laatste Formule 1-nieuwtjes besproken en natuurlijk zal er ook vooruitgeblikt worden op het komende raceweekend in Groot-Brittannië. 

Presentator Mattie Valk ontvangt zoals altijd kenners en liefhebbers van de sport. Ditmaal ontvangt hij niemand minder dan autocoureur Jeroen Bleekemolen, ook wel bekend als mede-eigenaar van RacePlanet en analist bij Grand Prix Radio. Daarnaast zal Lamborghini-coureur in de Tropheo USA, Jeroen Mul, aanwezig zijn als technisch analist. Natuurlijk schuift ook Frans Verschuur aan. Met de eerste sprintrace van het jaar, heeft het viertal genoeg stof om op vooruit te blikken.

Winnen!

Ook deze week worden er weer mooie prijzen weggegeven! Je maakt kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack in 'Raad het Autogeluid'. De winnaar sturen we samen met een maatje geheel verzorgd naar de GP van Italië.

Check de podcast ‘Formule 1 aan Tafel’ op GrandPrixRadio.nl!

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/07/Jeroen-Mul-F1-aan-tafel.mp4"][/video]

Lees ook: Christian Horner hint op eigen sportwagens Red Bull 

Lees ook: McLaren MP4-25 tijdens GP Silverstone geveild 

Lees ook: Circuit Zandvoort: "Wij gaan door met voorbereidingen" 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen