Jeroen Bleekemolen uitgevallen tijdens 24 uur van Daytona

door Zus Veldkamp
Premium update
Jeroen Bleekemolen_Daytona_2023
Premium update

Jeroen Bleekemolen en zijn teamgenoten komen niet meer in actie tijdens de 24 uur van Daytona. Tijdens de rit van Andrew Davis vloog de auto in de brand en konden ze niet meer verder. 

Jeroen Bleekemolen ligt met de Porsche 911 GT3 R uit de 24 uur van Daytona. Tijdens de rit van Andrew Davis vloog de auto in de brand, waarna er niet meer verder gereden kon worden. "Na mij ging mijn teamgenoot Andrew Davis de auto in, die helaas in de brand kwam te staan. Het is gelukkig goed afgelopen. We denken aan een kleine lekkage bij de benzineleiding waardoor die brand is ontstaan. Gelukkig heeft hij hem op tijd aan de kant kunnen zetten", vertelt Bleekemolen tegenover Grand Prix Radio.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden