Jeroen Bleekemolen: “Genieten dat we weer aan het racen zijn”

D9Puwr7XYAIVp_a

Jeroen Bleekemolen en Tim Pappas zijn zich aan het voorbereiden op de eerste race van het seizoen van de World Challenge USA. De eerste race zal dit weekend plaatsvinden op Sonoma Raceway in California. 

Bleekemolen rijdt samen met Tim Pappas, tevens de oprichter van het team, voor Black Swan Racing. De coureurs zullen de strijd aan gaan in een gloednieuwe Porsche Cayman GT4. Bleekemolen: "De auto komt net uit de verpakking en we hebben net ons eerste rondje er mee gereden. Precies een jaar geleden reden we ook in deze klasse, maar toen kwam corona en hebben we ook onze laatste race in deze klasse gewonnen. Toen pakte we een podiumplek met een auto die al vrij oud was, maar nu hebben we een nieuwe auto die er lekker voor moet gaan. Ik verwacht er veel van."

https://twitter.com/jbleekemolen/status/1367705574012383232

Het veld is goed gevuld, want er staan 35 auto's aan de start van de GT4. Er zijn twee races van een uur die de coureurs ongeveer voor de helft rijden. Jeroen Bleekemolen zal een race starten en de andere race zal Tim Pappas starten.

Jeroen Bleekemolen: "We hebben er veel zin in! Bovenal is het genieten dat we weer aan het racen zijn. In de Verenigde Staten begint alles weer een beetje open te gaan en de circuits zijn open, dus het voelt eigenlijk weer een klein beetje als hoe het vroeger was."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden