Jeroen Bleekemolen: Zijn eigenlijk kansloos

Jeroen Bleekemolen_Daytona_2023
Premium update

Jeroen Bleekemolen staat aan de start van de 24 uur van Daytona. Bleekmolen benoemt dat hij geen kans maakt op de overwinning.

Dit weekend staan er veel Nederlanders aan de start van de 24 uur van Daytona, zo ook Jeroen Bleekemolen. Bleekemolen rijdt in een nieuwe Porsche, zo vertelt hij aan Grand Prix Radio. "Het is een hele gave race. Er zijn veel bekenden voor mij hier. Dit jaar ben ik met een Porsche onderweg, de Porsche 992 GT3 R, het is de eerste race voor die auto en dat bezorgt meteen wat problemen", vertelt Bleekemolen. Die problemen zitten niet in de auto zelf, die is snel en betrouwbaar. Het zou liggen aan de balance of performance, waarmee ze in Amerika werken.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden