Kay van Berlo over zijn moeizame weekend

door Tim Koenders
NO8WINSLMP2-MPLM

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Kay van Berlo terug op zijn weekend in de Duitse Porsche Carrera Cup. Het was een erg moeizaam weekend voor Kay. Gelukkig ging het in de laatste race een stuk beter en kon hij zijn weekend toch nog positief afsluiten.

“Wij hebben zojuist de laatste race van de Porsche Carrera Cup Deutschland gereden. Het was echt een knettergek weekend. We hadden tijdens de vrije trainingen weinig snelheid. Ook gedurende de kwalificatie was het niet geweldig. Uiteindelijk hebben de mannen dag en nacht aan de auto gewerkt met de hoop dat we daar iets zouden vinden. Uiteindelijk waren beide races voor mij tegenvallend. Het ging erg moeizaam, we zijn twee keer twaalfde geworden. Daar zijn we gewoon niet tevreden mee.”

“De derde race mocht ik vervolgens als achtste starten. Na een goede start lag ik op P6. Later heb ik nog een plekje op kunnen schuiven naar P5 en na een knotsgek gevecht uiteindelijk ook als vijfde gefinisht met 0,015 seconden voorsprong op de nummer 6. Ik ben blij met dat resultaat. We kwamen van ver dit weekend en de mannen van het team hebben goed werk geleverd. De auto was uiteindelijk goed, we zijn er nog niet helemaal maar we hebben een flinke stap vooruit gezet. In de laatste race hebben we ook een aantal punten kunnen scoren dus al met al een positief einde aan een zwaar weekend.”

De hele update van Kay van Berlo is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden