Koning van de Race: Ik krijg de lachers op m’n hand

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 25-9-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt. 

Op 8 oktober wordt de Grand Prix van Qatar verreden. Max Verstappen kan ik Qatar zijn derde wereldtitel op rij winnen. Michael Bleekemolen, voormalig Formule 1-coureur, krijgt de vraag of de Nederlander dit gaat lukken. “Ja ik denk het wel.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

McLaren

McLaren eindigde met twee coureurs op het podium tijdens de Grand Prix van Japan. Het Britse team is met een sterke tweede seizoenshelft bezig. Rolf Meter, tv-regisseur, moet voorspellen of er een McLaren bij de eerste drie eindigt. “Zeker, ik ben echt bewonderaar van die twee jongens.”

“Komt Leclerc voor de vierde keer op rij als vierde over de finish?” Dat wil Mattie Valk weten van Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen. “Nee, misschien wel derde. Ik krijg de lachers op mijn hand maar Pérez wordt tweede.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden