Koning van de Race: Ik vind het voor de race wel leuk

door Tim Koenders
Koning van de race 4-10-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Toine van Peperstraten, die de vragen stelt.

Aankomend weekend wordt de Grand Prix van Qatar verreden. In Qatar staat er ook een sprint op het programma. Max Verstappen kan op zaterdag al wereldkampioen worden. Radio-dj Rick van Velthuysen moet voorspellen of de Nederlander op zaterdag zijn derde wereldtitel gaat winnen. “Die kans is vrij groot.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Rode vlaggen

“Zien wij ook rode vlaggen in Qatar?” Dat wil Toine van Peperstraten weten van coureur Bas Schothorst. “Ja, hopelijk niet met iets ergs maar ik vind het voor de race wel leuk.”

De laatste drie races stond Carlos Sainz twee keer op het podium voor het team van Ferrari. In Singapore wist de Spanjaard zelfs te winnen. Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen, krijgt de vraag of er een Ferrari op het podium gaat eindigen in Qatar. “Nee.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden