Koning van de Race: Sowieso podium voor Max

door de redactie van Grand Prix Radio
Header liveblog 1 Bahrein

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Toine van Peperstraten, die de vragen stelt. 

De eerste vraag is voor mede-eigenaar van CM.com Circuit Zandvoort prins Bernhard van Oranje. Als gast in F1 aan Tafel mocht hij voorspellen wie er in Imola voor een podiumplek zou gaan. Uiteraard was toen nog niet bekend dat de Grote Prijs van Imola geen doorgang zou vinden als gevolg van de verwachte extreme weersomstandigheden. 

Podiumplaats voor Max

Bernhard voorspelt in ieder geval een podiumplaats voor Verstappen. “Ik denk Max sowieso”, aldus de prins. “En misschien ook wel Carlos Sainz, want die is ook wel goed in vorm”, meent de prins. “En ik ga er ook van uit dat Aston Martin ook op het podium zal staan.” 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Sainz en Leclerc

“Eindigen zowel Carlos Sainz als Charles Leclerc in de top-10?”, wil Toine weten van Robert van Overdijk, algemeen directeur van CM.com Circuit Zandvoort. Ook hij was te gast in de podcast, die in het teken stond van het 75-jarig bestaan van het circuit. Robert weet dat nog niet zo zeker. “Het zal me verbazen als ze allebei aan de streep zullen komen”, zegt hij. 

Rode vlaggen

Ook aan tafel zat Eric Meijers, chief sporting officer CM.com Circuit Zandvoort. Van hem wil Toine weten hoeveel rode vlaggen er tijdens Imola zullen zijn. Als een heuse weerman laat Eric zijn antwoord afhangen van de weersverwachting. “Als het gaat regenen, verwacht ik er minimaal één”, voorspelt hij. 

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door de redactie van Grand Prix Radio

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden