Lando Norris: "Ferrari's zullen in de weg zitten"

2021MonacoGrandPrixThursdayGP2105_092019_ONZ5314

Lando Norris zal de Grand Prix van de Verenigde Staten vanaf een teleurstellende achtste plek starten. Hij concludeert dat hij te hard heeft gereden in de laatste bochten en dat dit niet goed was voor zijn banden. Hij vermoedt ook dat de beide Ferrari's hem nog wel in de weg kunnen zitten tijdens de race en het niet makkelijk wordt.

Na afloop reageert hij bij Ziggo Sport en zegt hij daarover het volgende: "Ik heb veel verloren in de laatste twee bochten, ook was het een beetje aan het miezeren, maar dat is niet de hoofdreden. De laatste twee bochten heb ik te veel gepusht. En zeker op de zachte band gaat het sneller slijten. In plaats van voorzichtiger te rijden heb ik alles gegeven en daarvoor betaal ik de prijs."

Teleurstelling overheerst

De Brit geeft aan teleurgesteld terug te kijken. "Ik had zeker wel hoger kunnen eindigen, maar dat heb ik niet gedaan." De McLaren-coureur vermoedt ook dat Ferrari in de weg zal zitten. "Zij (Ferrari red.) waren echt heel snel en ze hebben het goed gedaan. Het wordt moeilijk om ze te verslaan, want ze gaan heel snel zijn. We gaan het afwachten en zien."

Lees ook: Sergio Pérez: “Laatste run was heel erg close”

Lees ook: Max Verstappen blij met pole: “Niet verwacht”

Lees ook: Lewis Hamilton: “Mentaliteit is er om race te winnen”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden