Lando Norris: "Het was goed genoeg, ik ben er blij mee"

2021SaoPauloGrandPrixFridayGP2119_210902MS2_2362

Lando Norris mocht zaterdag zijn verjaardag vieren in Brazilië en kijkt terug op een positieve sprintrace. De Brit deed zichzelf een zesde plek cadeau en is hij met het team van McLaren verwikkeld in een spannend gevecht om de derde plek bij de constructeurs met Ferrari.

Na afloop van de sprintkwalificatie gaf hij zijn reactie bij Ziggo Sport en zegt daarover het volgende: "Het was goed genoeg, ik ben er blij mee. Hamilton heeft een gridstraf van vijf plekken dus wij gaan hem sowieso voorbij dus het maakte geen verschil"

Geen risico's

Norris vervolgt dat hij geen risico's wilde lopen en daardoor niks heeft verloren. "Het is maar beter dat ik het op deze positie voor elkaar kan krijgen mocht er iets gebeuren. Op het moment dat ik moest verdedigen, verdedigde ik goed en bij het aanvallen deed ik dat ook prima dus ik ben blij."

De McLaren-coureur is daarnaast ook van mening dat de Ferrari's sneller zijn en hij wel gaat zien hoe het verloopt in de race op zondagmiddag. "Er zijn veel positieve dingen zoals onze snelheid", sluit hij af.

Lees ook:  Max Verstappen: “Banden sleten hard en kon moeilijk volgen”

Lees ook: Bottas pakt pole position na spectaculaire sprintkwalificatie

Lees ook: Hamilton gediskwalificeerd wegens illegale DRS-vleugel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen