Lando Norris kijkt meeste uit naar Grand Prix in Miami

door Jacobine van den Berg
3639737

Lando Norris kijkt het meeste uit naar de Grand Prix van Miami. De Brit is lyrisch over het nieuwe circuit waar dit jaar voor het eerst een race gehouden zal worden. Norris kan naar eigen zeggen dan ook echt niet wachten op het moment dat hij met zijn bolide voor het eerst op het gloednieuwe stratencircuit kan rijden.

"Miami. Ik denk dat het daar gewoon te gek wordt", geeft hij aan in gesprek met GQ Magazine. "Het is een coole plek en een cool circuit. Ik denk dat het op een bepaalde manier een beetje de sfeer van Monaco zal hebben. Het heeft natuurlijk niet het historische deel van Monaco, maar met de beroemdheden die er zullen zijn en met het publiek daar heeft het iets soortgelijks. En het is ook een nieuw circuit, dus dat is altijd iets om naar uit te kijken."

Van beste kant laten zien

Norris zal zich van zijn beste kant willen laten zien op het circuit in Florida, maar wil sowieso verder op het niveau van vorig seizoen. "Het was zwaar, maar wel mijn meest succesvolle seizoen en het beste in vele jaren voor ons bij McLaren."

RBR Miami

Mei

De Grand Prix van Miami zal dit jaar voor het eerst gehouden worden en staat als vijfde race op de kalender. In het weekend van 6 tot en met 8 mei zullen de coureurs het Miami International Autodrome voor het eerst gaan betreden. Het stratencircuit ligt rondom het Hard Rock Stadium en is speciaal gebouwd voor de koningsklasse van de autosport.

 

door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen