Lando Norris: "Rijden in niemandsland was beetje saai"

2021StyrianGrandPrixSaturdayGP2108_135305_MS24607

Lando Norris heeft voor de dertiende race op rij punten weten te scoren voor McLaren. Helaas waren de bolides van Sergio Pérez en Valtteri Bottas té snel, waardoor de Brit op de vijfde positie is geëindigd bij de Grand Prix van Stiermarken. 

Na aanvang van de start was Lando Norris direct in een duel met Sergio Pérez. De Brit wist de Red Bull een flink aantal rondes achter zich te houden. Na een tijdje waren Sergio Pérez en Valtteri Bottas toch té snel voor de McLaren-bolide van Lando Norris. In een interview met Ziggo Sport vertelde Lando Norris dat hij wel had verwacht dat Red Bull en Mercedes sterker zouden zijn. "Ik had een gebrek aan grip aan de achterkant van mijn auto."

'Ferrari was erg sterk'

Volgende week zal er wederom een race verreden worden in Oostenrijk. "Ferrari was erg sterk, dus zij kunnen volgende week voor een uitdaging zorgen", veronderstelt Lando Norris. "We gaan zien hoe het uitpakt. Vandaag was het wel een beetje saai om in niemandsland te rijden." Met het geboekte resultaat behoudt McLaren de derde positie in het constructeurskampioenschap. Het team staat momenteel twaalf punten voor op Ferrari.

 

2021StyrianGrandPrixSaturdayGP2108_125142_1ST3700-700x467
Foto: Motorsport Images

Lees ook: Bottas: "Belangrijk om samen punten te pakken"

Lees ook: Hamilton: "Onmogelijk om Red Bull bij te houden"

Lees ook: Max Verstappen: "Had nog banden over aan het einde"

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden