Lando Norris zeer tevreden met vijfde plek

2021FrenchGrandPrixSaturdayGP2107_131428JA1_5892

Lando Norris is zeer tevreden met het behaalde resultaat in Frankrijk. Norris eindigde op de vijfde plek, voor zijn teamgenoot Daniel Ricciardo. "Gedurende de kwalificatie hebben we niet het maximale uit de auto kunnen halen, maar dat lukte tijdens de race gelukkig wel", vertelde Lando Norris in een interview met Ziggo Sport.

“Voor het team is dit het beste resultaat tot nu toe dit jaar", verklaart Norris. Momenteel staat McLaren op de derde positie in het constructeurskampioenschap. De Brit is van mening dat ze veel progressie hebben geboekt. "We zijn zelfs een beetje verrast met het resultaat van de race, dus we moeten goed onderzoeken hoe dit komt zodat we ook een beter resultaat kunnen behalen tijdens de kwalificaties."

‘Ik kijk erg uit naar de races in Oostenrijk'

Lando Norris hoopt op een herhaling van afgelopen jaar. Vorig jaar wist Norris namelijk zijn eerste podium te behalen tijdens de race in Oostenrijk. "Ik heb er vertrouwen in, maar we moeten er wel voor zorgen dat de kwalificatie beter gaat." Aangezien er twee races in Oostenrijk verreden zullen worden, heeft Norris tweemaal de kans om zijn resultaat te evenaren.

Lees ook: Verstappen: "Tweestopper heeft gelukkig goed uitgepakt" 

Lees ook: Hamilton: "Red Bull sneller op rechte stuk"

Lees ook: Valtteri Bottas: "Tweestopper was beter geweest"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden