Lando Norris: "Zwaaien naar Ricciardo was bedankje"

2021MonacoGrandPrixThursdayGP2105_092019_ONZ5314

Lando Norris heeft tijdens een stream op Twitch uitgelegd waarom hij zwaaide naar Ricciardo, terwijl hij hem op een rondje zette tijdens de Grand Prix van Monaco. Veel kijkers dachten dat hij dat deed als teken van macht, maar de Brit zegt dat het een bedankje was.

McLaren had een bewogen weekend in Monaco. Norris pakte een mooie derde plek, maar teamgenoot Ricciardo had het lastig en kwam niet verder dan een twaalfde plaats. Norris zette zelfs zijn teamgenoot op een ronde en trok daarbij de aandacht van veel kijkers. Hij zwaaide namelijk naar Ricciardo en velen vingen dat op als een teken dat Norris liet zien wie de baas is binnen het team van McLaren.

Lando Norris / McLaren / Monaco / 2021
Foto: McLaren Media Centre

"Ik bedank iedereen"

Norris reageerde geïrriteerd op de geruchten op het streamingsplatform Twitch. "Ik hoorde dat jullie, zoals gebruikelijk, onzin hebben verzonnen", begint de Brit. "Als ik iemand passeer bij een blauwe vlag en hij gaat op een goede manier aan de kant, steek ik altijd mijn hand op om diegene te bedanken. Ik deed dat bij iedereen: Mazepin, Schumacher en dus ook Danny (Ricciardo Red.)", legt Norris uit. Hij sluit af met een boodschap voor de fans. "Dus zeg er niet alleen iets van als ik Daniel passeer en denk niet dat ik dan iets doe dat niet goed is. Hopelijk is dat duidelijk, want ik zie veel verzonnen verhalen."

Lees ook: Schumacher ziet Vettel als vriend

Lees ook: Voorbeschouwing Indy 500: Rinus Veekay kanshebber

Lees ook: Marko voorziet geen protest ondanks waarschuwing Wolff

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden