Larry ten Voorde: “Heb erg genoten”

IMG_8128

Larry ten Voorde eindigde als derde in de Porsche Supercup. Net als eind juni reden de coureurs op de Red Bull Ring. Vorig week wist Ten Voorde nog te winnen, dit weekend moet hij genoegen nemen met een podiumplaats.

Vorige week was Larry ten Voorde dominant op de Red Bull Ring in de Porsche Supercup. Dit weekend ging het in vergelijking iets minder. Ten Voorde kwalificeerde zich als vierde, in de race wist hij nog een plaatsje te winnen. “Het was een best intensief weekend, helaas heb ik niet de eerste plaats weten te behalen.” Ten Voorde liet aan Grand Prix Radio weten erg genoten te hebben afgelopen weekend. “Ik had zeker niet de snelste auto. Ik was nog even op P2 maar toen werd ik buitenom ingehaald. Ik had gewoon niet de grip.” Ten Voorde is tevreden met de behaalde punten voor het kampioenschap en hij kijkt erg uit naar de volgende race in Hongarije.

Larry ten Voorde / Porsche Supercup / Red Bull Ring / Oostenrijk / 2021
Foto: Larry ten Voorde

Porsche Carrera Cup Duitsland

Voordat Ten Voorde in de Porsche Supercup in actie gaat komen rijdt hij volgende week eerst in de Duitse Porsche Carrera Cup. Op het circuit van Zandvoort gaat hij hopelijk weer strijden voor de overwinning.

De hele update van Larry ten Voorde is te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Olav Mol: “Denk dat ze zich bij Mercedes achter de oren krabben”

Lees ook: Coureurs moeten naar stewards na negeren dubbele gele vlag

Lees ook: Max Verstappen blij voor team met overwinning Spielberg

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden