Larry ten Voorde is erg blij met podium

door Tim Koenders
fia-blue-flag-1280

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Larry ten Voorde terug op zijn race in de Porsche Supercup. Vandaag reden de coureurs net als de Formule 1 op de Hungaroring. Het was de derde race van het seizoen en Larry ten Voorde heeft een derde plaats weten te bemachtigen. Hij is tevreden over het weekend maar er zijn ook nog verbeterpunten.

“Tijdens een natte training hebben we een mooie P1 weten neer te zetten. Samen met de nummer twee stonden we echt los van de rest. Daarom had ik ook wel een beetje gehoopt dat het in de race ook zou gaan regenen. In de kwalificatie was de eerste set goed maar in de tweede set heb ik mij toch niet optimaal kunnen verbeteren.”

“We hebben toch nog wat moeite met de auto gehad. Ik had ook nog wel een stapje kunnen zetten maar uiteindelijk hebben we de auto op P5 weten te zetten. En in de race van P5 naar P3 gereden. Ik ben natuurlijk erg blij met het resultaat maar ik ben nog niet zo blij met de snelheid. Maar we werken natuurlijk ontzettend hard om dit de volgende race voor elkaar te hebben, ik kijk er nu al naar uit. Dit weekend gewoon weer goede punten voor het kampioenschap behaald en alles is nog mogelijk, het seizoen is namelijk nog best lang.”

De volledige audio-update van Larry ten Voorde is te beluisteren op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden