Larry ten Voorde pakt de leiding in Porsche Carrera Cup

door Tim Koenders
Larry-ten-Voorde-

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Larry ten Voorde terug op zijn weekend in de Duitse Porsche Carrera Cup. Het was een fantastisch weekend voor Larry. Hij wist niet alleen een race te winnen maar pakte ook de leiding in het kampioenschap. Met nog één race te gaan is het erop of eronder voor ten Voorde.

“Afgelopen weekend een race gehad op de Lausitzring voor de één na laatste ronde van het kampioenschap. We hebben een goed weekend gehad. We zijn weer terug als leider van het kampioenschap, dit keer met negen punten voorsprong. Het was een nat weekend. In de kwalificatie heb ik goede rondes kunnen rijden waardoor ik twee keer pole position had. De eerste race heb ik weten te winnen met een tien seconden voorsprong.”

“De tweede race zaten we er qua set-up iets naast. We hadden niet echt houvast zoals in race één. Uiteindelijk hebben we daar een tweede plek weten te pakken. Op zich was het wel goed aangezien mijn concurrent een aantal fouten maakte waardoor hij terugviel. Zo heb ik aardig wat punten in kunnen lopen. Deze week is alweer de finale op Oschersleben, we gaan er natuurlijk alles aan doen. Weer twee races en kwalificatie, het is erop of eronder. Ik kijk er enorm naar uit.”

De hele update van Larry ten Voorde is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden