Larry ten Voorde: “Veel geleerd afgelopen weekend"

M21_1929_fine

Voor de Porsche Carrera Cup Duitsland was het tijd voor de derde ronde van het seizoen. Deze werd gehouden in Spielberg op de Red Bull Ring. Larry ten Voorde kende een wisselvallig weekend en verloor de koppositie in het kampioenschap.

Snelheid tekort

“Afgelopen weekend was het tijd voor de derde ronde van de Porsche Carrera Cup Duitsland”, vertelt Ten Voorde aan Grand Prix Radio. ”We reden op de Red Bull Ring in Spielberg. Het was een uitdagend weekend waar we tijdens race 1 tweede werden en zesde in de tweede race. De kwalificatie verliep redelijk maar was niet optimaal.

Larry ten Voorde / Porsche Carrera Cup Duitsland / Red Bull Ring
Foto: Larry ten Voorde

"Uiteindelijk mocht ik tijdens de eerste race vanaf de derde stek starten en als vijfde voor de tweede race. We hebben een moeilijk weekend gehad omdat we de snelheid gewoon niet hadden. Het gaat ook allemaal snel weer door want het volgende raceweekend komt er al weer aan op het circuit van Monza, waar ik goede herinneringen aan heb." 

Veel geleerd

“Ik heb de koppositie af moeten staan maar er is nog niks aan de hand. We moeten gewoon onze puntjes blijven pakken en natuurlijk zo hard mogelijk blijven rijden. Ik kijk in ieder geval weer uit naar komend weekend. Dit weekend hebben we veel geleerd ondanks dat we niet de juiste snelheid hadden. Ik ga samen met het team werken om ervoor te zorgen dat we er weer voor staan”, aldus Ten Voorde.

Luister de hele update van Larry ten Voorde op Grand Prix Radio!

Lees meer: Beitske Visser tevreden na zesde plek in WEC 

Lees meer: Sandra van der Sloot: “Heel veel lol gehad”

Lees meer: Tijdschema Grand Prix van Frankrijk

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden