Larry ten Voorde wil leiding in Carrera Cup behouden

door Tim Koenders
Steijn-Schothorst

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Larry ten Voorde vooruit op zijn weekend in de Duitse Porsche Carrera Cup. Larry staat momenteel eerste in het kampioenschap en hij hoopt dit weekend die plaats te kunnen behouden. Hij heeft er erg veel zin in.

“Aankomend weekend is de derde ronde van de Porsche Carrera Cup Duitsland in het voorprogramma van de ADAC GT Masters op de Red Bull Ring. Op dit moment ben ik de leider in het kampioenschap. Op de Sachsenring heb ik natuurlijk één keer weten te winnen en twee wedstrijden als tweede weten te eindigen. Het is nu belangrijk om deze lijn goed door te trekken.”

“We hebben de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten, we hebben een aantal dingen gefinetuned. We proberen weer zo dicht mogelijk bij de sweet spot te komen net zoals we in de Supercup gedaan hebben. We hebben de afgelopen weken dus echt niet stilgezeten. Ik heb er alle vertrouwen in. Het is een baan waar ik al veel heb kunnen rijden. Natuurlijk ook al een aantal podiumplaatsen weten te halen hier. Elk weekend is weer nieuw en je bent zo goed als je laatste resultaat dus we gaan er gewoon weer volle bak voor om er het beste uit te halen.

De hele update van Larry ten Voorde is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden