Leclerc wil deelnemen aan 24 uur van Le Mans

door Tim Koenders
190033_aut

Charles Leclerc heeft op twitter aangegeven de echte 24 uur van Le Mans te willen rijden. Na zijn deelname aan de virtuele 24 uur van Le Mans is de Ferrari coureur enthousiast geworden. In de tweet bedankt hij ook zijn fans die de race hebben gevolgd.

Er waren een aantal Formule 1 coureurs die deelnamen aan de virtuele 24 uur van Le Mans en één daarvan was Charles Leclerc. De Ferrari coureur zat in een team met onder andere Antonio Giovinazzi. Het team kende geen foutloze race. In het begin van de race had het team uitzicht op een mooi resultaat maar in het donker kreeg het team te maken met een aantal problemen. Door alle problemen eindigde het team uiteindelijk als achttiende in de GTE klasse.

Het resultaat was dus niet om over naar huis te schrijven maar toch is Leclerc enthousiast geworden. Het endurance racen is hem goed bevallen. Op twitter bedankt hij de fans voor het kijken maar hij geeft ook aan dat hij nu erg graag de echte 24 uur van Le Mans wil gaan rijden. Er zijn al meerdere Formule 1 coureurs geweest die de 24 uur van Le Mans hebben gereden en ook Charles Leclerc ziet dit dus wel zitten.

https://twitter.com/Charles_Leclerc/status/1272155421260816386

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen