Leclerc ziet progressie bij Ferrari met nieuwe update

200042-test-f1-barcelona-2-leclerc

Charles Leclerc ziet de progressie die zijn team heeft gemaakt met de update die voor de Steiermark Grand Prix is meegenomen. 

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk is er in de fabriek keihard doorgewerkt om nieuwe onderdelen mee te nemen naar het tweede raceweekend in Spielberg. Ferrari zag al snel dat ze veel snelheid te kort kwamen en ze wouden zo snel mogelijk met updates komen voor de auto. Leclerc denkt dat met deze update een stap in de goede richting is gezet en voor de Grand Prix van Hongarije staat er nog een grotere update gepland.

'Ik bedoel, ik kon het verschil voelen, dan moeten we het nog afstemmen om het goed te laten werken'', vertelt Leclerc aan Crash.net. ''Ik denk dat er potentieel in zit, we moeten blijven werken om het volledige potentieel te vinden.''

Leclerc moet, ondanks de vooruitgang, nog wel erkennen dat het opnieuw een moeilijke dag was voor Ferrari: ''Het was absoluut een moeilijke dag, maar aan de andere kant denk ik dat we tegen het einde van de dag een paar dingen met veel brandstof aan boord hebben gevonden, vooral de laatste run, dus dat is positief'', besluit de Monegask.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden