Leclerc zou blij zijn met contractverlenging Vettel

28 apr 2020 door Tim Koenders
190032_cina

Charles Leclerc heeft laten weten dat hij meer dan blij zou zijn als Vettel zijn contract zou verlengen bij Ferrari. Ook al zijn er verschillende momenten op en naast de baan gebeurd geeft Leclerc aan dat de relatie tussen de teamgenoten erg goed is. Veel beter in ieder geval vergeleken met wat mensen denken.

Er zijn de laatste tijd veel verhalen rondom de eventuele contractverlenging van Vettel. De Duitser zou veel geld in moeten leveren ten opzichte van zijn vorige contract of de lengte van het contract zou hem niet aanstaan. Wat de echte reden is dat de viervoudig wereldkampioen zijn contract nog niet verlengd heeft is niet bekend, dat blijft dus speculeren. Hij heeft wel al wel laten weten dat hij het belangrijk vindt dat het een deal is waar beide partijen achter staan.

Teamgenoot Leclerc geeft aan dat hij graag ziet dat het contract van de Duitser verlengd zal worden. De relatie tussen beide mannen is erg goed. De Monegask geeft aan dat het soms in de media lijkt alsof de relatie tussen de teamgenoten niet erg goed is. Hier is echter geen sprake van volgens de Ferrari coureur. Ook het contact in Brazilië waardoor beide Ferrari ’s uitvielen heeft geen deuken in de relatie opgelopen. Dit soort dingen worden rustig besproken waardoor we beiden sterker terugkomen.

Daarnaast geeft Leclerc aan dat hij van iedere teamgenoot kan leren, dus ook nog steeds van Vettel. Hij zou het niet erg vinden om een andere teamgenoot te krijgen maar zou meer dan blij zijn als Vettel zijn contract zou verlengen.

28 apr 2020 door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen