Lewis Hamilton: Ontzettend blij met dit resultaat

M360854

Lewis Hamilton is blij met zijn derde plek tijdens de kwalificatie van Australië. Na een moeilijke seizoensstart staan de Mercedessen op plek twee en drie achter Max Verstappen. Een grote stap vooruit in de goede richting. Lewis Hamilton spreekt met veel lof over zijn team na dit resultaat. 

 

Het ziet er een stuk zonniger uit voor Lewis Hamilton dan de afgelopen weekenden. Zowel hij als zijn teamgenoot staan voor de Aston Martin's en de Ferrari's. Dat Hamilton niet voor zijn teamgenoot staat lijkt hem niet te deren. 

"Ik ben ontzettend blij met dit resultaat! Het is totaal onverwacht! George deed het geweldig vandaag. Voor ons is het een droom om op de eerste en tweede startrij te staan. We werken zo hard als we kunnen om weer aan de top mee te kunnen doen. Om zo kort op de Red Bull te staan is geweldig. Ik hoop dat we ze morgen kunnen uitdagen en dat het weer goed blijft."

 

Hamilton gaat voor de overwinning

Nu Hamilton zo ver naar voren staat op de grid is de doelstelling dan ook om morgen de overwinning binnen te slepen. "Morgen is mijn doel om eerste te worden. Ik hoop op zo’n dag net zoals in 2007. Het zou gaaf zijn als het zal verlopen net zoals toen." Hierbij doelt Hamilton op een actie in bocht 1 op Fernando Alonso die hem uiteindeijk het podium bezorgde bij zijn debuut race in de Formule 1. Morgen staat de Brit opnieuw naast zijn voormalig teamgenoot Alonso op de grid. 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden