M272149

Lewis Hamilton hoopt zondag op een regenrace. Hamilton geeft aan tegenover Ziggo Sport dat hij schade moet beperken en dat de Mercedes teveel drag heeft. Daarnaast is Hamilton blij met zijn contractverlening bij het team.

Lewis Hamilton heeft een tegenvallende kwalificatie gehad. Vorige week wist de Brit nog te kwalificeren als tweede, nu kwam hij niet verder dan de vierde plaats. Lewis Hamilton is geschrokken van de snelheid van de McLaren. "Ze zijn enorm snel op het rechte stuk. Hun motor is goed", vertelt Hamilton die aangeeft veel last te hebben van drag (de verplaatsing van vuile lucht achter de bolide).

Vorige week lag Lando Norris na een ronde voor Bottas en Pérez maar was uiteindelijk niet sneller op racepace. Hamiton hoopt de schade beperkt te houden en hoopt op nog iets. "Hopelijk regent het morgen, dat zou fantastisch zijn. We gaan het zien", aldus Lewis Hamilton.

Eerder werd bekend dat Lewis Hamilton twee jaar heeft bijgetekend bij Mercedes. "Ik ben dankbaar dat ik nog kan blijven. Ik heb zin in de uitdagingen die we krijgen in de wederopstanding van Red Bull", vertelt Lewis die vooruitblikt naar volgend jaar. "Laten we kijken wat volgend jaar ons brengt!"

Lees ook: Vettel ontvangt drie plaatsen gridstraf na hinderen Alonso

Lees ook: Waanzinnige kwalificatie Russell op mediumband in Oostenrijk

Lees ook: Grandioze kwalificatie voor Norris: “Voel me geweldig!”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden