Loek Hartog: "Beste wat we ervan konden maken"

M21_1872

Loek Hartog reed dit weekend de derde ronde van de Porsche Carrera Cup Duitsland op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Het was een wisselvallig weekend voor Hartog, die speciaal voor Grand Prix Radio terugblikt. 

"We hoopten de lijn van Oschersleben door te kunnen zetten, waar we constant in de Top-5 te vinden waren", begint Hartog. "Helaas hebben we een brandstofprobleem gehad in de kwalificatie waardoor we in de linker bochten geen toevoer hadden. Daardoor vielen we iets stil. Dat zorgde ervoor dat ik twee keer vanaf P13 moest starten, niet het perfecte uitgangspunt in de Carrara Cup." In de race van zondag wist Hartog op de tiende plek te eindigen. "Ik ben er enigszins gelukkig mee. Het was het beste wat we ervan konden maken."

Monza

Hartog hoeft niet lang te wachten op het volgende raceweekend. "Gelukkig hebben we volgende week weer een kans tijdens het DTM-weekend op Monza om weer mee te doen en voor dat eerste podium te gaan in de Porsche Carrera Cup Duitsland. Ik kijk ernaar uit", besluit Hartog.

De volledige update van Loek Hartog is ook te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Loek Hartog: "Gevoel is goed, op naar Spielberg"

Lees ook: Erik Weijers te gast bij F1 aan Tafel

Lees ook: Van der Zande en Magnussen winnen IMSA-race Detroit

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden