Maak kans op 333 euro aan brandstof met het Grand Prix Spel

Schermafbeelding-2021-03-24-om-14.53.19

Met het nieuwe Grand Prix Spel van TinQ en Grand Prix Radio maken gp-kenners elk raceweekend kans op mooie prijzen. Via een speciale app worden kenners uitgedaagd de top-3 van de races te voorspellen.

Met het spel zijn mooie prijzen te winnen. Zo gaat elk raceweekend de winnaar aan de haal met een tankvoucher van 333 euro en worden ook nog eens drie tankvouchers van 33 euro weggegeven. GP-kenners die het hele seizoen meespelen, maken kans op een tankvoucher van maar liefst 3.333 euro.

TinQ MAX.KORTING

Paul Derhaag, marketingdirecteur van TinQ Nederland, is enthousiast over het spel: “Wij willen het tanken leuker maken. Dat doen we onder meer al met de MAX.KORTING.” Klanten van TinQ krijgen korting op hun brandstof op dagen dat Verstappen racet. Het Grand Prix Spel ziet Derhaag als een volgende stap. “Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een plek in de Kart Challenge van Jan Lammers en zijn zoon René”, aldus Derhaag.

Kart Challenge

Daartoe moeten deelnemers ook de wekelijkse ‘extra vraag’ beantwoorden. Zo maken zij kans op een stoeltje in de Kart Challenge. In die race gaan aan het einde van het seizoen 23 winnaars van het Grand Prix Spel strijden om de TinQ-Grand Prix Radio Kart Challenge. Kijk voor meer informatie ook op de speciale website.

Meespelen kan via de app voor zowel de iPhone als voor Android-toestellen.

SI202103160286_hires_jpeg_24bit_rgb-700x467
(c) Red Bull Racing/Joe Portlock/Getty Images

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Stiermarken

Lees ook: Langzamere pitstops vanaf GP Hongarije door richtlijn FIA

Lees ook: Valtteri Bottas krijgt 3 plekken gridstraf voor spin pitstraat

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden