Maandag: F1 aan Tafel met Michael Bleekemolen, Loek Hartog en Allard Kalff

door Tim Koenders
F1AT-MATTIE-UPDATE

Aanstaande maandag, 9 november, staat er weer een gloednieuwe aflevering van de grootste Formule 1 podcast van Nederland, Formule 1 aan tafel, op het programma. Onder leiding van Jeroen van Inkel praten Michael Bleekemolen, Loek Hartog en Allard Kalff over het laatste racenieuws.

Zoals iedere week bespreken echte racekenners het laatste racenieuws in de Formule 1 aan tafel podcast. Deze week te gast: kersverse Porsche Carrera Cup Benelux kampioen Loek Hartog. Helaas kon de laatste race van het seizoen niet doorgaan, hierdoor werd de tussenstand in het kampioenschap ook de eindstand. Loek Hartog stond bovenaan en werd de nieuwe kampioen in de Porsche Carrera Cup Benelux. Daarnaast is ook Allard Kalff erbij, Allard bracht onlangs het boek ‘Leven in de racerij’ uit. Een boek vol verhalen en anekdotes. En ook aanwezig is Michael Bleekemolen, een man met een jarenlange race carrière en tegenwoordig ook ondernemer. Met zijn Race Planet geeft hij iedereen de kans om op een circuit te racen.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/11/Michael-Bleekemolen.mp4"][/video]

Natuurlijk zitten de mannen zoals altijd in de Harbour Club te Vinkeveen om over het laatste nieuws te praten. Maar u kunt ook uw vraag stellen aan de kenners. Heeft u vragen mail ze dan snel naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet wordt uw vraag wel beantwoord.

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen