Maandag: F1 aan Tafel met Robert van Overdijk, Rick Winkelman en Frans Verschuur

13 nov 2020 door Tim Koenders
F1AT-MATTIE-UPDATE

Aanstaande maandag, 16 november, staat er weer een nieuwe aflevering van de grootste Formule 1 podcast van Nederland, Formule 1 aan tafel, voor je klaar. Robert van Overdijk, Rick Winkelman en Frans Verschuur bespreken onder leiding van Jeroen Mul het laatste racenieuws.

Vanuit het Event Center van de Harbour Club in Vinkeveen bespreken de gasten al het laatste racenieuws en natuurlijk kijken ze terug op de Grand Prix van Turkije. Jij kunt ook je bijdrage hebben, heb je een vraag mail die dan snel naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wellicht beantwoorden de gasten jouw vraag.

Jeroen Mul ontvangt aanstaande maandag drie gasten. De eerste gast is Robert van Overdijk, de algemeen directeur van CM.com circuit Zandvoort. Daarnaast is hij ook directeur van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Ook Rick Winkelman schuift maandag aan. Rick Winkelman geeft commentaar bij Ziggo Sport, niet alleen bij de vrije trainingen van de Formule 1 maar natuurlijk ook bij alle NASCAR races. En last but not least Frans Verschuur. Teambaas, coureur en de winnaar met Jos Verstappen van de 24 uur van Le Mans.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/11/Frans-Verschuur.mp4"][/video]

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

13 nov 2020 door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen