Marko: "Hülkenberg en Pérez zijn opties"

AP-1T1ASDTWH1W11_news

Waar Helmut Marko tot voor kort nog een move van Hülkenberg of Pérez naar Red Bull uitsloot, beschrijft hij de rijders nu als optie. De Oostenrijker zegt dat die twee rijders overwogen worden mocht Albon niet voldoen aan de verwachtingen.

De vraag is echter wat Red Bull verwacht van Albon, aangezien zijn prestaties dit seizoen niet overtuigend zijn geweest. Zeker in de afgelopen twee races was het gat pijnlijk en waren de fouten amateuristisch. Albon zal dus aan de bak moeten wil hij nog in de Formule 1 rijden volgend jaar. Terug naar Alpha Tauri zal ook niet zo maar gaan, aangezien Marko ook aan heeft gegeven dat het plan is om Yuki Tsunoda in de Alpha Tauri te zetten, gezien de prestaties van Gasly zal ook hij niet zomaar aan de kant worden geschoven.

Nico Hülkenberg is dus één van de twee mogelijke vervangers van Albon. Hülkenberg heeft zich in tegenstelling tot Albon erg goed laten zien dit seizoen, ook al reed hij maar drie races. Sergio Pérez is ook nog op zoek naar een stoeltje en heeft zijn interesse in Red Bull Racing al laten blijken. Het lijkt de beste optie voor Red Bull, aangezien de Mexicaan dit seizoen fulltime meerijdt en weet wat het is om podiums te pakken.

 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden