Kalff, Bleekemolen en Verschuur te gast in F1 aan Tafel

photo_2021-01-15_19-28-45

Aanstaande maandagavond is er weer een nieuwe aflevering van de grootste Formule 1-podcast van Nederland: F1 aan Tafel. Deze keer zal presentator Mattie Valk in gesprek gaan met Allard Kalff, Michael Bleekemolen en Frans Verschuur. F1 aan Tafel is om 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl en op je favoriete podcast-app.

Vanuit het House of Exclusive Cars, AutoVilla in Naarden is deze week onder andere Allard Kalff te gast in F1 aan Tafel. Met zijn ervaring als F1-pitreporter, presentator en auteur heeft Kalff verstand van zaken. De tweede gast is oud F1-coureur Michael Bleekemolen. Bleekemolen is naast coureur ook ondernemer. Met zijn bedrijf RacePlanet maakt hij het voor iedereen mogelijk om met snelle auto's te racen. Als laatste schuift vaste kracht en meest succesvolle Nederlandse teambaas, Frans Verschuur aan. Verschuur is onder andere winnaar van Le Mans samen met Jos Verstappen.

Win 50 euro tankgeld

Ook deze week maak jij weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ! Speel mee met 'Raad het Autogeluid' en wie weet win jij 50 euro gratis tanken. Verder worden deze week de 5 winnaars bekendgemaakt van het nieuwste boek van Olav Mol: Snelle Sam 'De Klapper'.

[playlist type="video" tracklist="false" images="false" ids="69141"]

De podcast staat maandagavond om 21.00 uur voor je klaar op GrandPrixRadio.nl en is te beluisteren (F1aanTafel) via je favoriete podcast-app!

Lees ook: F1 aan Tafel: “Mercedes sterk, maar Max wordt kampioen”

Lees ook: F1 aan Tafel: “Verstappen wordt wereldkampioen”

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Bahrein

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen