Mattie Valk terug van vakantie en presenteert F1 aan Tafel

Mattie-persfoto

Vanavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van de grootste Formule 1-podcast van Nederland, F1 aan Tafel, voor je klaar. Mattie Valk is terug van vakantie en ontvangt onder andere Michael Bleekemolen. Zoon Jeroen Bleekemolen schuift rechtstreeks vanuit Le Mans ook aan.

Vanuit The Harbour Club in Vinkeveen bespreekt Mattie samen met zijn gasten het actuele autosportnieuws. Zo zal er teruggekeken worden op de 24 uur van Le Mans-race van afgelopen weekend waar Jeroen Bleekemolen aan deelgenomen heeft. Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de Grand Prix van België welke aankomend weekend wordt verreden op het circuit van Spa-Francorchamps. Naast vader en zoon Bleekemolen schuift natuurlijk ook de vaste waarde van de podcast, Frans Verschuur aan.

Winnen

In Raad het Autogeluid maak je ook deze week weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack 'The Zandvoort Edition'. Daarnaast vieren wij de 3 miljoenste download van de F1 aan Tafel-podcast met jou! Wij sturen jou en je maatje geheel verzorgd naar de Grand Prix van Italië op het legendarische circuit van Monza.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/04/podcast-promo-frans-verschuur.mp4"][/video]

F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, is te beluisteren op GrandPrixRadio.nl of via je favoriete streamingsdienst.

Lees ook: Grand Prix Radio live te beluisteren en te zien vanuit Spa

Lees ook: Nyck de Vries: “Ieder kampioenschap voelt anders”

Lees ook: Grand Prix Radio over Formule 1-seizoen tot nu toe (deel 3)

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden