photo_2021-11-01-19.48.22

De grote prijs van Mexico staat centraal in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk blikt vooruit op de mogelijkheden die Max Verstappen daar heeft om de leidende positie voor het kampioenschap te verstevigen. Dat doet hij wederom met drie spraakmakende gasten.

 

De eerste gast van deze week is onder meer 'World Fastest Gamer' en coureur in de Porsche Carrera Cup Duitsland: Rudi van Buuren. Van Buuren is optimistisch over de kansen van Verstappen voor het kampioenschap: "Aan Max zal het niet liggen!"

Winst van Max

Ook aan tafel is Bas Koeten, eigenaar van een van de grootste raceteams in Nederland met 25 auto's in binnen- en buitenland. Koetens hoogtepunt van dit seizoen tot nu toe is de terugkeer van de Formule 1 op Zandvoort. "En uiteindelijk natuurlijk ook de winst van Max daar", aldus Koeten.

"Marko praat graag"

Uiteraard is ook Frans Verschuur present als vaste waarde van F1 aan Tafel. Frans bestrijdt de uitspraak van Helmut Marko dat Verstappen vijftig punten zou zijn misgelopen door pech. "Zo is de autosport". aldus Frans. "Dat gebeurt gewoon, zo is er altijd wel wat. Marko praat graag, ik denk dat ie niks beters te melden had."

Vizier op Mexico-Stad

Natuurlijk wordt het vizier met name gericht op het circuit Autódromo Hermanos Rodríguez in Mexico-Stad, maar ook de aangekondigde gridstraffen blijven niet onbesproken. 

Reden te meer om ook deze week weer te luisteren naar een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel. 

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen