photo_2021-10-11-17.52.07

De Grand Prix van Turkije was natuurlijk onderwerp van gesprek tijdens de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. En uiteraard ontving presentator Mattie Valk ook deze week weer gasten, die de ins en de outs van de autosport kennen. 

Eerste gast was Jeroen Bleekemolen, behalve coureur ook ondernemer, die de race dit weekend vanuit Barcelona zag. Bleekemolen was daar om zelf te racen en wel met een Ferrari. Over de plek waarop hij finishte, is Bleekemolen kort: "Daar wilde ik het eigenlijk niet over hebben."

"Gaat nergens over"

Ook te gast was dj en producer Ronald Molendijk. "Ik vind al die straffen met zoveel spray echt nergens over gaan", aldus Molendijk, die ook optreedt als muziekdeskundige bij Shownieuws. Hij reageert met name op het voorval in bocht 1: "Het moet wel racen blijven." 

Teambaas Frans Verschuur deelt de mening van Molendijk: "Ze moeten wel oppassen dat er niet te veel straffen worden uitgedeeld."

Perikelen rondom Alfa Romeo

Maar er is meer dan alleen Turkije en ging het ook over de perikelen rondom Alfa Romeo en over de nieuwe sportieve reglementen van de FIA voor 2022. Reden om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen