AP-1Z5Y3UHQD1W11_news

Max Verstappen keert met een goed gevoel en veel vertrouwen terug naar Barcelona, waar volgend weekend de (laatste?) Grand Prix van Spanje wordt verreden.

De Red Bull-coureur begon het seizoen enorm consistent met drie vierde en één derde plaats, maar de Nederlander wil uiteraard meer en is dan ook blij dat de Formule 1 terugkeert naar de plek waar drie jaar geleden voor hem het grote succes begon: "Onze volgende race is in Europa op het Circuit de Barcelona, de baan waar ik mijn eerste Formule 1-race won. Het is een prima circuit waarop we natuurlijk veel testen, dat zou moeten helpen bij het afstellen van de auto. Maar iedereen brengt nieuwe onderdelen mee dus het is interessant om te zien hoe competitief we kunnen zijn."

Red Bull Racing kiest in Spanje voor tamelijk bescheiden updates, aldus teambaas Christian Horner: "In de basis gaat het meer om een evolutie dan om een revolutie. We hebben de gebruikelijke updates aan de voor- en achtervleugel. Daarbij ligt de focus vooral op balans, bandenslijtage, dat soort dingen."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen