Max Verstappen hoopt tij in Monaco te kunnen keren

1920x1080-Max-Verstappen-Red-Bull-Racing-GP-Monaco-2018

Max Verstappen kijkt uit naar een hectisch weekend in Monaco. In het prinsdom staat aanstaande zondag de zesde Grand Prix van het seizoen op het programma, een race waarin onze landgenoot nog niet bijster succesvol is geweest. Zijn beste prestatie was een vijfde plaats in 2017.

"Het is een stratencircuit met veel historie en het is de laatste jaren niet het beste circuit voor mij geweest. Hopelijk kan ik daar dit keer verandering in brengen", zegt Verstappen in de vooruitblik van Red Bull Racing.

In eigen bed

Een voordeel voor Verstappen is dat hij in Monaco niet in een hotel hoeft te slapen. "Ik woon in Monaco dus het is fijn dat ik mijn eigen appartement kan slapen in plaats van een hotel. Een paar vrienden en familie zullen er zijn dus ik kijk er naar uit om hen te zien en een goed weekend te hebben."

Vooralsnog kent Verstappen een goede start van het seizoen. Na een derde plaats in Australië volgden drie vierde plekken in Bahrein, China en Azerbeidzjan. In Spanje eindigde Verstappen een kleine twee weken geleden met een derde plaats opnieuw op het podium. "Het was geweldig om in Barcelona weer op het podium te staan en ik kijk alweer uit naar Monaco. Het is een speciaal en hectisch weekend en het is zonder twijfel heel erg leuk."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden