Max Verstappen over Brazilië: 'Alles is mogelijk'

1920x1080-Max-Verstappen-Red-Bull-Racing-GP-Mexico-2018

Max Verstappen acht zich zondag tijdens de Grand Prix van Brazilië niet kansloos. Volgens onze landgenoot is ‘alles mogelijk’ op het circuit van Interlagos.

"Het circuit ligt onze auto iets minder goed, maar na mijn podium in 2016 en mijn overwinning vorige week in Mexico is alles mogelijk tijdens de race", zegt Verstappen.

Resultaten

In 2016 kwam de coureur van Red Bull Racing als derde over de finish na een aantal prachtige inhaalmanoeuvres in de regen. Afgelopen seizoen eindigde hij als vijfde.

"Ik heb al mooie gevechten en inhaalacties meegemaakt en ik hoop opnieuw op een enerverende race. De Braziliaanse fans zijn zo luidruchtig. Omdat de startgrid zo dicht bij de tribune ligt kun je hun gejuich horen als je op de grid staat."

Bottas en Raikkonen in zicht

Met nog twee races te gaan staat Verstappen op een vijfde plaats in het kampioenschap, dat in Mexico werd gewonnen door Lewis Hamilton. Mede dankzij zijn overwinning in Mexico is de achterstand van Verstappen op nummer Valtteri Bottas geslonken naar elf punten. Zelfs Kimi Raikkonen is nog in zicht. De Fin heeft een voorsprong van twintig punten op onze landgenoot.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen