AP-227E47T7H2111_news

Goed nieuws voor veel Nederlanders, goed nieuws ook voor Max Verstappen zelf en zeker goed nieuws voor Red Bull Racing! Vandaag werd bekend gemaakt dat Aston Martin Red Bull Racing en Max Verstappen hun overeenkomst om bij het team te blijven verlengd hebben tot eind 2023.

AP-22BHR56TD1W11_news-700x467
(c) Red Bull Content Pool

De enige die zo’n deal had in eerste instantie was Charles Leclerc. Eerder verwees teambaas Christian Horner al het gerucht dat Max eventueel naar het team van Ferrari zou overstappen naar het land der fabelen.

Max werd in 2016 de jongste Grand Prix winnaar bij Red Bull Racing, in zijn eerste seizoen daar. Inmiddels heeft hij er acht gewonnen. Zelf zegt Max heel blij te zijn met zijn overeenkomst. 'Prachtig, Red Bull heeft het geloof in mij om me een kans te geven in de Formule 1 te debuteren. Daar ben ik ze erg dankbaar voor geweest. Gedurende de jaren zijn we meer verweven en zijn we gegroeid met z'n allen. Het is genieten voor mij om met zo'n groep mensen te mogen te werken. Met Honda aan boord en de progressie die we de laatste 12 maanden hebben geboekt denk ik dat dit de juiste keus voor de toekomst is', aldus Max Verstappen.

Meer over de contractverlenging van Max hoor je van Olav Mol in de autosport-updates op Grand Prix Radio.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden