Musicalster Bettina Holwerda bij F1 aan Tafel

Schermafbeelding-2021-11-29-om-11.31.59

Maandag is het altijd podcast-dag bij Grand Prix Radio. Dan staat er namelijk weer een gloednieuwe aflevering van de award winning én best beluisterde Formule 1-podcast van Nederland, Formule 1 aan Tafel, voor je klaar. 

Presentator Mattie Valk ontvangt ook deze week weer spraakmakende gasten in The Harbour Club in Vinkeveen. Allereerst professioneel coureur en instructeur voor Lamborghini Jeroen Mul. Daarnaast schuift ook Bettina Holwerda aan, één van de grootste musicalsterren en naar eigen zeggen de meest fanatieke vrouwelijk Formule 1-fan van Nederland. Natuurlijk is ook deze keer vaste waarde Frans Verschuur er weer bij.

Jij kunt winnen!

Als luisteraar van de podcast maak jij ook kans op mooie prijzen. In Raad het Autogeluid maak je kans op vijftig euro gratis tanken bij TinQ en ook nog eens het Flitsmeister Olav Mol soundpack.

Check de podcast 'Formule 1 aan Tafel' vanaf maandagavond om 21.00 uur op grandprixradio.nl en in onze gratis app voor je smartphone.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/07/Jeroen-Mul-F1-aan-tafel.mp4"][/video]

Lees ook: Grand Prix Radio zoekt redacteuren

Lees ook: Mol: “Geen fout FIA in gele-vlaggensituatie”

Lees ook: F1 aan Tafel: “Punt snelste raceronde kan beslissend zijn”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen