NASCAR-update Rick Winkelman: "Keselowski wint op Richmond"

5f5f3d7e56d09.image_

Rick Winkelman zat op zaterdag weer op zijn commentaar positie bij Ziggo voor de NASCAR race op Richmond. Brad Keselowski deed goede zaken en bemachtigde met zijn overwinning een plek in de 'round of 12' van de play-offs.

'Brad Keselowski maakte er een hele goede zaterdag van voor het team van Penske.' Legt Winkelman uit. 'Hij was namelijk de tweede Penske rijder die op de zaterdag een race won, nadat Penske's Joseph Newgarden eerder die dag won in de IndyCar race waar het team ook aan mee deed.'

Brad Keselowski plaatst zich dus voor de volgende ronde van de Play-offs, waar hij in ieder geval tegen Kevin Harvick zal rijden. Hij plaatste zich vorige week al voor de volgende ronde met een overwinning op Darlington.

De NASCAR bevind zich momenteel nog in de 'round of 16' van de play-offs. Komend weekend vind de laatste race van de 'round of 16' plaats op, zoals Winkelman het noemt, 'The last great colosseum' in Bristol. Daar zullen er vier coureurs afvallen die na de race geen kans meer maken op het kampioenschap. 'Daar gaat het heel spannend worden.' Zo sluit Winkelman af.

De hele audio-update van Rick Winkelman is te beluisteren op Grand Prix Radio.

Lees ook: FIA en Renault in overleg over 2020 test door Alonso

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen