Neem een kijkje in de McLaren fabriek

door Tim Koenders
Zak-Brown

De Britse Formule 1 teams zijn momenteel druk met het produceren van beademingsapparatuur. Zojuist heeft McLaren op social media een filmpje geplaatst waar teambaas Zak Brown je mee neemt in de fabriek. In de fabriek is te zien wat Mclaren precies produceert en hoe er gewerkt wordt.

Zak Brown neemt je mee door de McLaren fabriek. Er is te zien wat het team van McLaren precies produceert en je ziet de hoeveelheden die geproduceerd worden. Ook kun je gedeeltelijk in de machines kijken hoe het produceren er daadwerkelijk uitziet. We hebben het dan niet over de auto’s maar over de beademingsapparatuur die McLaren produceert. McLaren neemt deel aan het zogenoemde ‘Project Pitlane’ waar ook de andere Britse Formule 1 teams aan deelnemen. Het project houdt in dat de Britse Formule 1 teams de overheid helpen met het produceren van beademingsapparatuur voor de mensen die last hebben van het coronavirus.

Het filmpje is helaas niet altijd even goed te verstaan omdat ze in een volle fabriek staan en mondkapjes dragen. Maar met ondersteuning van de beelden is goed te zien wat McLaren doet. Het filmpje is hieronder te zien.

https://twitter.com/McLarenF1/status/1257601882710736897

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen