Netflix komt met film over leven Michael Schumacher

attachment_91436

'Schumacher' is de naam van een nieuwe documentaire over het leven van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. De docu, die volledig wordt gesteund door de familie van Schumacher, is vanaf 15 september exclusief op Netflix te zien.

De documentaire zal naar alle waarschijnlijkheid een uniek kijkje in het leven van de Duitse coureur geven. Zo hebben familieleden die dichtbij hem staan een boekje opengedaan. Onder meer Schumachers vrouw Corinna, zijn broer Ralf en zijn kinderen Gina en Mick hebben een bijdrage geleverd aan de documentaire.

Dit is best bijzonder te noemen, want de familie van Michael heeft nooit eerder meegewerkt aan een film over de zevenvoudig wereldkampioen. De Duitser had een vreselijk ski-ongeluk in 2013 en wordt sindsdien verzorgd in zijn huis in Zwitserland. Verder is er weinig bekend over de toestand waarin de Duitser verkeert.

Bekenden aan het woord

Naast gesprekken met de familie van Schumacher, komen ook andere bekende autosportpersoonlijkheden aan het woord. Onder meer Jean Todt, Flavio Briatore, Bernie Ecclestone, Luca di Motezemolo, Damon Hill, Mika Häkkinen, David Coulthard en Sebastian Vettel zullen aan het woord komen.

Lees ook: Pérez: “In België duidelijkheid over toekomst bij Red Bull”

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Hongarije

Lees ook: Protest Red Bull tegen penalty Lewis Hamilton afgewezen

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden