Norris blij met verandering afstelling

2021UnitedStatesGrandPrixFridayGP2117_162358_2ST1917

Lando Norris is erg tevreden met zijn McLaren nadat hij de afstelling op het laatste moment heeft gewijzigd. De Brit liet weten een best lastige vrijdag in Amerika achter de rug te hebben. Uiteindelijk eindigde hij de tweede vrije training als tweede. Een positief einde van een best wel lastige dag.

Norris sloot de eerste vrije training voor de Grand Prix van Amerika als achtste af. De tweede vrije training ging het een stuk beter, daar eindigde de McLaren-coureur als tweede. Dit kwam volgens hem door een verandering aan de afstelling. De Brit verwacht dat de race erg spannend gaat worden. Vooral omdat de banden het erg zwaar gaan krijgen, zo liet hij weten aan Formula 1.

Een positieve einde van de dag

“Het was een goede dag op het gebied van snelheid, we moesten er wel erg hard voor werken.” De omstandigheden waren volgens Norris erg lastig. De wind en de hobbels maken het niet makkelijk. “In de eerste runs had ik het best lastig. Voor de laatste run hebben we de afstelling aangepast, de rondetijden kwamen toen veel makkelijker.” Norris denkt dat er nog meer in het vat zit. “Ik denk dat we nog wel een aantal dingen kunnen verbeteren.”

Lees ook: Brown trots dat McLaren door fans benoemd is tot favoriete team

Lees ook: Logan Sargeant nieuwe aanwinst Williams Driver Academy

Lees ook: Nieuwe F1-auto’s voor 2022 sneller dan gedacht

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden