Norris: "Geen makkelijke race en ook niet erg leuk"

M238525

McLaren-coureur Lando Norris vond de race van vandaag niet bijzonder leuk. Hij had problemen met zijn banden en kon niet zoveel vechten als hij misschien wel gewild had. "Het was geen makkelijke race en ook niet erg leuk. De banden waren erg slecht", vertelt de Brit tegenover Ziggo Sport.

"Na vorig weekend moest ik mijn start verbeteren en dat heb ik gedaan", vertelt Norris over de start van zijn race. Vorig weekend had hij een slechte start waardoor hij aardig wat plekken verloor. Dit weekend was zijn start een stuk beter en hij won zelfs een paar plekken.

"We moesten vandaag wat meer risico nemen. Ik denk dat dat is wat ons aan het einde de punten opgeleverd heeft", legt Norris uit. "Onze racepace was niet goed genoeg om ons een weg door het veld te kunnen vechten. Het was op dat vlak te moeilijk."

https://twitter.com/McLarenF1/status/1292491054583894016

Ondanks dat het een moeilijke race was, is Norris tevreden met een negende plek. "Het was niet makkelijk en ook niet erg leuk. De banden waren steeds erg slecht. Ik ben blij dat we uiteindelijk op plek negen gefinisht zijn."

Lees ook: Leclerc: “Vierde finishen voelt als een overwinning”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden