Olav Mol over kwalificatie Verstappen: "Ronde voor in de boeken"

Alonso en Verstappen Miami podium
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Monaco. Olav vertelt over de Masterclass van Verstappen, het weekend van Sergio Pérez en het geklungel bij Ferrari.

Bij de race van Monaco wordt vaak gezegd dat zaterdag de belangrijkste dag is. Het was een bloedstollende kwalificatie waarin er enorm veel potentiële kandidaten voor pole waren. Uiteindelijk haalt Max Verstappen het onderste uit de kan en mag op de felbegeerde pole position de race aanvangen."In Monaco is de coureur belangrijker dan de auto. Hij had een vrije ronde wat je qua aerodynamica nooit kan engineeren.. Esteban Ocon heeft eerdere wedstrijden ook op P3 gekwalificeerd, dat laat zien dat hij ook echt goed is op dit soort banen. Alleen als je ziet wat Alonso en daarna Verstappen eruit persen is niet normaal."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden