Olav Mol over Singapore: Een briljante race van Sainz

door Olav Veenhof
Premium update
Carlos Sainz overwinning Singapore 2023
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Singapore. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, het weekend van een ploeterend Red bull, een spectaculaire droge wedstrijd en Liam Lawson die zijn eerste punten pakt.

Tien overwinningen op rij voor Max Verstappen. Elke race gewonnen door een Red Bull, als Red Bull Singapore wint, kunnen ze elke race winnen. En dan een dramatisch weekend voor Red Bull, hoe komt dat? "Het ligt echt puur aan het circuit dat Red Bull hier wat minder gaat. Het is in Singapore allemaal net iets anders. In de jaren dat Mercedes dominant was, hadden Hamilton en Bottas het hier ook lastig", aldus Olav Mol, commentator bij Grand Prix Radio.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden