Olav Mol volgend seizoen toch op radio én tv

door Raymond Janssen
photo_2021-05-02_20-37-44

Olav Mol is volgend jaar de vaste verslaggever van de Formule 1 voor Grand Prix Radio. Voor het 32ste jaar op rij zal de stem van Mol via deze website te horen zijn tijdens alle races en kwalificaties. Mol gaat ook voor Ziggo aan de slag, evenals Jack Plooij, die de rol van webreporter zal vervullen. Ziggo verwierf vrijdag de televisierechten voor de samenvattingen van de races en alle kwalificaties voor de aankomende drie jaar.

Ervaring Olav Mol behouden voor Nederlands publiek

Eerder werd bekend dat Mol – evenals zijn collega Jack Plooij – geen deel uitmaakte van de plannen van de nieuwe aanbieder van de Formule 1. Nu blijkt dat de kennis en ervaring van Mol toch voor het Nederlandse publiek behouden blijft. Mol zal bij gelegenheid ook als studiogast aanschuiven bij Race Café, het F1-praatprogramma van Ziggo Sport.

Rechtstreeks verslag

Het volledige radioverslag van alle F1-races zal met ingang van volgend seizoen rechtstreeks worden uitgezonden via de app van Grand Prix Radio of via deze website. Olav Mol zal ook vaste gast zijn in F1 aan Tafel, de wekelijkse 'award winning' podcast van Grand Prix Radio.

Lees ook: Sky Sports verwijdert kerstgroet met Verstappen-crash na kritiek

Lees ook: Christian Horner bezorgd: “Pole position buiten bereik”

Lees ook: FIA waarschuwt voor aftrek punten bij onsportief gedrag

door Raymond Janssen

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden