Olav Mol: We moeten Vegas niet meer overhypen

door Olav Veenhof
Premium update
Max Verstappen Las Vegas
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Las Vegas. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, commotie rond de buitenzaken van Las Vegas, George Russell, de inhaalrace van Max Verstappen en Alpine.

Op voorhand was niet iedereen enthousiast, maar de nieuwe baan in Las Vegas zorgde uiteindelijk voor een spectaculaire race. Met een overwinning en zelfs een tijdstraf van vijf seconden schrijft hij geschiedenis. Verstappen staat derhalve op 53 F1-zeges, evenveel als Sebastian Vettel voor P3 op de eeuwige ranglijst. "Dit ga je echt niet meer zo snel zien, hij staat nu derde aller tijden qua overwinningen. We hebben weer een geweldige race gezien en hij doet het fantastisch. Nu zal hij wel even moeten wachten, want het gat met Schumacher en Hamilton is nog wel groot", zo laat Olav Mol, commentator bij Grand Prix Radio weten. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden